Reis, aankomst en een lange dag
Door: Ineke en John
Blijf op de hoogte en volg John en Ineke
09 Juni 2014 | Nederland, Westervoort
Na wat onbedoelde rondjes in Calgary gereden te hebben vonden we de weg naar Canmore, een klein stadje vlak vóór de ingang van Banff National Park. Even zoeken naar onze accommodatie (Park Gate Chalets), installeren en naar het dorp voor een hapje eten. Ondertussen begonnen we wel al te voelen dat het letterlijk een lange dag was geweest. Maar om al vast zoveel mogelijk aan het tijdverschil (8 uur) te wennen, hadden we ons voorgenomen zolang mogelijk wakker te blijven. Dus toch maar even de supermarkt opgezocht, die hier maar liefst 7 dagen per week tot 11 uur ’s avonds open is, en de noodzakelijke inkopen gedaan voor morgenochtend. Uiteindelijk lagen we tegen 11 uur op bed (7 uur ’s ochtends Nederlandse tijd).
09 Juni 2014 - 14:42
Peter:
Hoi John en Ineke, als ik het goed begrijp kan de Canada landreis alleen maar beter dan de vlegreis.
Heel veel plezier en geniet ervan.
Peter. -
09 Juni 2014 - 16:17
Sjaak En Marisca:
heel veel plezier daar in canada en geniet er weer van, wij hebben dat ook gedaan in een ongelooflijke hitte van 30/34 gr.
en we hebben een spooknacht gehad maar dat horen jullie nog wel n keer.
we zullen jullie volgen!
gr sjaak en marisca