Vergezichten, reuzenbomen en zonsondergang
Door: Ineke en John
Blijf op de hoogte en volg John en Ineke
25 Augustus 2010 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Laat in de middag zijn we op de weg terug naar onze cabin nog naar het Glacier Point gegaan, het mooiste uitzichtpunt (naar men zegt) van Yosemite Park, op zo'n 2400 meter hoogte. Doordat we laat waren hadden we het geluk daar boven op die berg de zonsondergang mee te maken. Blijkbaar is het iets wat iedereen in dit park een keer meegemaakt moet hebben, want we waren bepaald niet de enigen daar. Er was zelfs een ranger die op een bijzonder enthousiaste en gedreven manier het hele schouwspel van commentaar voorzag. Maar het moet gezegd: het was fantastisch. Zo gauw als ik weer foto's kan plaatsen, kun je je er zelf van vergewissen.
Morgen nog andere delen van het park verkennen en als die net zo mooi zijn als die van vandaag, dan kan het voor ons hier niet meer stuk...
26 Augustus 2010 - 21:29
Jacqueline:
Wat een super vakantie, erg leuk om jullie zo te volgen! Heel veel plezier enne pas op voor bruintje de beer.
27 Augustus 2010 - 13:18
Albert En Els:
Wat geweldig om jullie zo te kunnen volgen.Prachtig die foto's erbij.Nog een goede reis wij kijken er ook naar uit.Doei doei