Drukte in Yosemite, informatiecentrum en hitte.
Door: Ineke en John
Blijf op de hoogte en volg John en Ineke
25 Augustus 2010 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
In het gedeelte van het park waar we vandaag het eerst waren was het trouwens erg druk. Op sommige plekken was het bijna filerijden, parkeerplaatsen waren vol. Er zijn daar kampeerterreinen die zo hutjemutje vol staan, dat het meer een vluchtelingenkamp lijkt dan een camping. Bovendien is alles erg stoffig, dus die aanblik is dan niet echt verfrissend. We hebben daar een informatiecentrum (airconditioned) opgezocht, wat ook erg interessant was en hebben daarna een rustiger gedeelte van het park opgezocht. En dat beviel een stuk beter.
Overigens weer genoten van een prachtige zonsondergang, waarvan er vast nog wel een paar meer gaan volgen.
Morgen gaan we weer verder naar onze volgende halte, Lone Pine, een plaatsje aan de andere kant van de Sierra Nevada, waarvoor we eerst een pas van ruim 3000 meter over moeten. Die route schijnt overigens ook heel erg mooi te zijn....
27 Augustus 2010 - 08:42
Danielle & Nico:
Hoi Ome John en tante Ineke,
Zo te zien/lezen beleven jullie veel mooie momenten daar! Het is ook een supermooie reis daar, grappig dat we precies een voorstelling kunnen maken van waar jullie nu uithangen! We zijn benieuwd naar jullie foto's als jullie terug zijn, kunnen we ze mooi vergelijken! Nog veel plezier daar, want er gaan nog vele mooie gebieden komen!
groetjes,
Danielle en Nico